Jövő héttől szerdánként 19:00-tól

 


 

     

 

 

Új időpontban és rövidebben jelentkezik a Merítés: kéthetente szerdán 19 órától 20 óráig. A műsor az új időpontban először december 15-én hallható.

A visszajelzések alapján úgy tűnt sok a két óra és talán az időpont sem a legmegfelelőbb. Délelőtt általában mindenki dolgozik. Munka közben pedig két órán keresztül valamire folyamatosan figyelni nem mindig könnyű. Így mindenképpen jónak látszott a műsoridő lerövidítése. Ennek pedig az új időpont a következménye.

A szerda este 7 órai kezdés miatt gyakran tud majd a műsor élőben jelentkezni. Ennek köszönhetően élőben is - telefonon vagy SMS-ben - hozzá lehet majd szólni a műsorhoz. Sőt!

Az utolsó kedden délelőtt jelentkező kétórás Merítés jövő héten, december 7-én hallható. Témája a budapesti szórakozóhelyek. Ezt a műsort a Civil Rádió egy régi-új műsorvezetője Fehér Zsuzsa vezeti majd. Ajánló hamarosan...

A bejegyzés trackback címe:

https://merites.blog.hu/api/trackback/id/tr102489612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

telekkonyv (törölt) · www.olvasomozgalom.extra.hu 2010.12.06. 12:41:51

Évek óta pofázom a Civil korifeusainak, hogy mekkora baromság közéleti műsort 10-12-ig adni.
süti beállítások módosítása